Menu
Your Cart

KS 9300DE-1/3 ATSR SUPER S (EURO V) ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 9,3KVA

KS 9300DE-1/3 ATSR SUPER S (EURO V) ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 9,3KVA ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
KS 9300DE-1/3 ATSR SUPER S (EURO V) ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 9,3KVA
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός: KS9300DE-1/3ATSR SUPER
Products Sold: 0
Product Views: 1039
2.480,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.000,00€

Η ηλεκτρική γεννήτρια diesel KS 9300DE-1/3 ATSR Super S είναι ιδανική για χρήση σε τοποθεσίες όπου είναι συχνές διακοπές τροφοδοσίας. Είναι εξοπλισμένο με έξοδο ATS για σύνδεση μονάδας αυτόματης μεταφοράς (μονάδα ATS) και έτσι επιτρέπει την αυτόματη εκκίνηση σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η οποία είναι κατάλληλη για οικιακή και αγροτική χρήση (σε αγροκτήματα, θερμοκήπια, αποθήκες). σε διοικητικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα και πολλά άλλα. Είναι επιτακτική ανάγκη τα συστήματα τροφοδοσίας των κτιρίων να διαθέτουν εφεδρική πηγή τροφοδοσίας που, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, θα μπορούσε να τροφοδοτήσει τα συστήματα φωτισμού και εξαερισμού, καθώς και διακομιστές που αποθηκεύουν κρίσιμες πληροφορίες.

ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Κάθε κινητήρας "Könner & Söhnen" έχει απόθεμα ισχύος. Οι κινητήρες υψηλής απόδοσης της μάρκας "Könner & Söhnen" προσφέρουν σίγουρα την καθορισμένη απόδοση! Ο αυτόματος έλεγχος απολαβής (AVR) χρησιμοποιείται στις γεννήτριες ντίζελ Könner & Söhnen. Εξασφαλίζει σταθερή τάση εξόδου 230 V και είναι εξοπλισμένο με σύστημα προστασίας από βραχυκύκλωμα.

ΣΥΣΤΗΜΑ VTS

ΣΥΣΤΗΜΑ VTS

Οι γενικές γεννήτριες 2 σε 1 διαθέτουν ένα μοναδικό σύστημα μεταγωγής φάσης VTS (διακόπτης μεταφοράς τάσης), το οποίο επιτρέπει τη χρήση μιας γεννήτριας τόσο σε μονοφασική (230 V) όσο και σε τριφασική (400 V) λειτουργία χωρίς σχεδόν καμία απώλεια εκτέλεση. Κάθε λειτουργία έχει τους δικούς του διακόπτες κυκλώματος. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε δύο ξεχωριστές γεννήτριες για μονοφασικούς και τριφασικούς καταναλωτές.

Υποδοχή ATS

ΥΠΟΔΟΧΉ ATS

 

KS ATS 4/63HD

 

Η μονάδα ATS (Automatic Transfer to Emergency Power) εκκινεί αυτόματα τη γεννήτρια και μεταφέρει το φορτίο όταν διακοπεί η κύρια παροχή ρεύματος και σταματά αυτόματα τη γεννήτρια μόλις αποκατασταθεί η κύρια παροχή ρεύματος.

Αυξημένη διάρκεια ζωής κινητήρα

ΑΥΞΗΜΈΝΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΖΩΉΣ ΚΙΝΗΤΉΡΑ

Οι γεννήτριες diesel HEAVY DUTY δεν είναι κατάλληλες μόνο ως εφεδρική πηγή ενέργειας, αλλά και για πλήρη συνεχή λειτουργία. Η διάρκεια ζωής του κινητήρα είναι περισσότερες από 3000 ώρες λειτουργίας, κάτι που επιβεβαιώνεται από δοκιμές πολλών ωρών ή πολλών σταδίων και με εγγύηση. Φυσικά, οι κινητήρες είναι τόσο ισχυροί όταν λειτουργούν σωστά και συντηρούνται τακτικά.

Λειτουργία προθέρμανσης (Προθερμαντήρας)

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΌΣ ΠΊΝΑΚΑΣ ΕΛΈΓΧΟΥ ΦΙΛΙΚΌΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΉΣΤΗ

Ο φιλικός προς το χρήστη εργονομικός πίνακας ελέγχου σάς επιτρέπει να χειρίζεστε εύκολα ολόκληρη την ομάδα χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον δεξιότητες. Μια σύγχρονη έξυπνη οθόνη LED θα σας δείχνει πάντα τις ώρες λειτουργίας, τη συχνότητα και τις τιμές τάσης. Οι πληροφορίες που εμφανίζονται θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε σωστά το φορτίο στη συσκευή και να εκτελέσετε έγκαιρα τη συντήρηση της γεννήτριας, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

λειτουργία προθέρμανσης

ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΠΡΟΘΈΡΜΑΝΣΗΣ (ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΤΉΡΑΣ)

Όλες οι γεννήτριες diesel HEAVY DUTY είναι εξοπλισμένες με λειτουργία προθέρμανσης (PREHEATER) με την οποία μπορείτε να ξεκινήσετε τη γεννήτρια χωρίς κόπο το χειμώνα.

Ηχομονωμένο περίβλημα δύο θαλάμων

ΣΤΈΓΑΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΉ ΗΧΟΜΌΝΩΣΗ

Οι γεννήτριες της σειράς KS 9300 είναι εξοπλισμένες με περίβλημα με προστασία από βανδαλισμούς με διπλή ηχομόνωση. Αυτά τα μοντέλα έχουν βελτιωμένη κατανομή θερμότητας στο εσωτερικό, γεγονός που αυξάνει επίσης τη διάρκεια ζωής τους.

σετ μεταφοράς

ΣΕΤ ΜΕΤΑΦΟΡΆΣ

Το σώμα της γεννήτριας είναι εξοπλισμένο με κιτ μεταφοράς που περιλαμβάνει 4 τροχούς και 2 λαβές μεταφοράς για εύκολο χειρισμό.

Τάση 230/400V
μέγιστη ισχύς (230V) 6,5 kW
Ονομαστική ισχύς (230V) 6,0 kW
Μέγιστη ισχύς (400V) 7,5 kW
Ονομαστική ισχύς (400V) 7,0 kW
ισχύς κινητήρα 18 ίππους
Μίζα ηλεκτρικός
τύπος κινητήρα ντίζελ
μοντέλο του κινητήρα KS 520HD-V
πρίζες 1x32A(230V), 1x16A(400V)
όγκος της δεξαμενής καυσίμου 20L
χωρητικότητα λαδιού κινητήρα 1,65 λίτρα
μπαταρία 30 Αχ
καθαρό βάρος 168 κιλά
συχνότητα 50 Hz

Έξοδα μεταφοράς για παραγγελίες: 3,50€
Έξοδα αντικαταβολής: 3,00€

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΚΙΛΩΝ (ΕΙΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΙΤΕ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ) ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

* ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΜΕΣΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ Ή ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

* ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ .

1) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
2) Πιστωτική Κάρτα VISA ή MASTERCARD
3) Χρεωστική & Προπληρωμένη Κάρτα VISA ή MASTERCARD
4) Πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση-παραλαβή
5) Με Μετρητά για παραλαβή από το κατάστημα