Menu
Your Cart

Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στον δικτυακό τόπο του ηλεκτρονικού καταστήματος trusttools.gr

 

ΠΡΟΣΟΧΗ για παραλαβή από το κατάστημα με τις τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), πρέπει να προηγείται πάντα τηλεφωνική ή online παραγγελία και επιβεβαίωση διαθεσιμότητας των προϊόντων.
 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Ο ιστότοπος www.trusttools.gr δραστηριοποιείται στo λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών εργαλείων – μηχανημάτων, εργαλείων χειρός και παντός άλλου συναφούς είδους.

Έχει έδρα στη Γλυφάδα (οδός Μετσόβου 18, Τ.Κ. 16674, τηλ: 210 9649810, 210 9649884, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@trusttools.gr).


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η πρόσβαση και η χρήση του παρόντος ιστοτόπου υπόκειται στους κάτωθι αναφερόμενους όρους και προϋποθέσεις. Κάθε χρήστης που προβαίνει στην αγορά προϊόντων μέσω του παρόντος ιστοτόπου θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται τους κάτωθι όρους, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους αυτούς, τότε οφείλει να απέχει από τη χρήση του ιστότοπου και να μην πραγματοποιεί οποιαδήποτε συναλλαγή ή να προβαίνει στη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Για οποιαδήποτε αλλαγή στη δομή της παρούσας ιστοσελίδας, στις τιμές των προϊόντων, στη διαθεσιμότητά τους και στους όρους χρήσης, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να το πράττει μονομερώς και αναιτιολόγητα, αναλαμβάνει όμως την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ιστοτόπου. Λόγω όμως της ιδιάζουσας φύσεως των συναλλαγών μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος και των εν γένει θεμάτων λειτουργίας ενός ιστότοπου (π.χ. αυξημένη ζήτηση ενός προϊόντος, διακοπή λειτουργίας κλπ) η επιχείρηση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση ενημέρωση της ιστοσελίδας για οποιαδήποτε αλλαγή.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η επιχείρηση δεσμεύεται μόνο ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που καταχωρούνται στην ιστοσελίδα της και μόνο σε ότι αφορά την ταυτότητά της και τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της.

 

ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η επιχείρηση ευθύνεται έναντι των πελατών για αξιώσεις αποζημίωσης που έχουν προκληθεί από την χρήση των αναφερομένων πληροφοριών σχετικά με την ταυτότητά της και τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.
Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος προέρχονται από άλλους προμηθευτές, αντιπροσώπους εταιριών ή εισαγωγείς. Η επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη για την ακρίβεια των χαρακτηριστικών και την καταλληλότητά τους, και ως εκ τούτου δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη αστικής ή ποινικής φύσεως ούτε για αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημίας του (θετική ή αποθετική που μπορεί να συνίσταται ενδεικτικά σε απώλεια κερδών, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π).
Η επιχείρηση αναλαμβάνει μόνο να γνωστοποιήσει την εμπορική επιχείρηση από την οποία ο χρήστης- καταναλωτής μπορεί να παραλάβει το εμπόρευμα μετά την εξόφλησή του.

Οι υπηρεσίες εγκατάστασης ηλεκτρονικού και οπτικού εξοπλισμού θα πραγματοποιούνται από την επιχείρηση, η οποία θα ευθύνεται, σύμφωνα με τον νόμο.

 

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Ο χρήστης της παρούσης ιστοσελίδας αποδέχεται ρητώς ότι δεν θα χρησιμοποιεί το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα για παράνομες ενέργειες ή με σκοπό να προκαλέσει βλάβη στην επιχείρηση ή σε τρίτο, για ηθελημένη παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας, για παρενόχληση ή για οποιαδήποτε προσβολή της εμπορικής φήμης της επιχείρησης , για συλλογή και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων χρηστών και γενικά με τρόπο που δεν συνάδει με την έννοια των εξ αποστάσεως πωλήσεων.


ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η ιστοσελίδα αυτή και όλα τα σχετικά προϊόντα πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας π.χ. ενδεικτικά, τίτλος, διακριτικό γνώρισμα, εμπορικά σήματα, χρώματα, γραφικά, φωτογραφίες, κείμενα, κ.λ.π αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης και προστατεύονται από τις οικείες διατάξεις του ελληνικού δικαίου.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική ή ψηφιακή εγγραφή ή απεικόνιση και γενικά η χρήση, μεταφορά των προϊόντων της πνευματικής ιδιοκτησίας της επιχείρησης και οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη που θα έχει ως αποτέλεσμα ή ως σκοπό την παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του διαδικτυακού τόπου.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα στοιχεία που παρέχονται στην επιχείρηση, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την πραγματοποίηση της αγοράς και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει δημοσιοποίηση ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του πελάτη, εκτός από τις απολύτως αναγκαίες για την εκτέλεση της παραγγελίας.
Τα στοιχεία των χρηστών επεξεργάζονται και αποθηκεύονται σύμφωνα με τον νόμο και εντός του πλαισίου της νομοθεσίας. Η επιχείρηση με κανένα τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, τα οποία αποθηκεύονται σε απολύτως προστατευμένα αρχεία και πάντως οι ίδιοι θέτουν στην διάθεσή της. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στην επιχείρηση συναινούν αυτομάτως και αποδέχονται την επεξεργασία των στοιχείων αυτών για τις ανάγκες της ομαλής εκτέλεσης της συναλλαγής, καθώς επίσης και την διαβίβαση των στοιχείων αυτών σε τρίτους στο πλαίσιο της διεκπεραίωσης της παραγγελίας.
Με την παρούσα γνωστοποιείται, ότι οι χρήστες έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά τους δεδομένα και δικαίωμα εναντιώσεως στην επεξεργασία των δεδομένων τους σύμφωνα με το άρθρο 13 του ν. 2472/1997. Ειδικότερα οι χρήστες έχουν δικαίωμα οποτεδήποτε να άρουν την δοθείσα συναίνεσή τους και να εναντιωθούν στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, η δε εναντίωσή τους μπορεί να γίνει με συστημένη επιστολή στην έδρα της επιχείρησής ή με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.

 

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οι αγορές των πελατών θα πραγματοποιούνται εφόσον συμπληρώνεται η Φόρμα Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο www.trusttools.gr και θα επιβεβαιώνονται από εμάς με τη σχετική αποστολή Επιβεβαίωσης Παραγγελίας. Η επιχείρηση δεν προβαίνει σε ταυτοποίηση των στοιχείων του πελάτη, για τον λόγο αυτό ο πελάτης θα πρέπει να είναι ενήλικος (άνω των 18 ετών) και να καταχωρεί τα πραγματικά του στοιχεία, έτσι ώστε η παραγγελία του να πραγματοποιείται επιτυχώς και χωρίς καθυστέρηση.
Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, ο πελάτης καλείται να επιλέξει τον τρόπο αποστολής καθώς και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί. Οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, αλλά δεν είναι υπολογισμένες οι πιθανές πρόσθετες χρεώσεις αποστολής. Στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας, ο πελάτης καλείται να επιβεβαιώσει την παραγγελία του, εφόσον συμφωνεί με την τιμή και με τους όρους χρήσης της επιχείρησης. Το συνολικό ποσό που εμφανίζεται συμπεριλαμβάνει Φ.Π.Α. καθώς και όλες τις απαιτούμενες χρεώσεις αποστολής (ή/και αντικαταβολής). Οποιαδήποτε στιγμή πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας μπορείτε να επιστρέψετε σε κάποιο από τα προηγούμενα βήματα και να τροποποιήσετε, συμπληρώσετε ή διορθώσετε οτιδήποτε επιθυμείτε.
Με την ολοκλήρωση της Φόρμας Παραγγελίας και την αποστολή της σε εμάς, θα λάβετε ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει στα στοιχεία σας, με το οποίο θα ενημερώνεστε τόσο για την επεξεργασία της παραγγελίας σας, όσο και για την ολοκλήρωση της αγοράς σας.
Ο χρόνος παραλαβής και παράδοσης των προϊόντων μπορεί να ξεπεράσει τον καθορισμένο χρόνο (2-3 ημέρες) σε περίπτωση που το προϊόν έχει εξαντληθεί και δεν υπάρχει διαθέσιμο στην κατασκευάστρια εταιρεία ή σε κάποιον από τους προμηθευτές μας, χωρίς η επιχείρησή μας να έχει προηγουμένως ειδοποιηθεί. Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τέτοιου είδους καθυστερήσεις, όπως επίσης και για καθυστερήσεις στις εταιρείες ταχυμεταφορών. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, η επιχείρησή μας δεσμεύεται να ενημερώνει τον πελάτη στην περίπτωση που το προϊόν καθυστερεί να φτάσει στον αγοραστή του λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας.
Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί, εφόσον η επιχείρηση δεν έχει ήδη παραλάβει το παραγγελθέν προϊόν. Για τον λόγο αυτό, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά, ώστε να ενημερωθείτε για το στάδιο εξέλιξης, στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία σας.


ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ  ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΚΙΛΩΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η επιχείρηση έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των πελατών είναι απόρρητες. Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των χρηστών αλλά και της ασφάλειας των συναλλαγών επιτυγχάνεται μέσω των κωδικών ασφαλείας (username και password) , οι οποίοι κάθε φορά που ο χρήστης τους καταχωρεί του παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Ο χρήστης δικαιούται να αλλάζει το password όσο συχνά επιθυμεί.. Ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας των κωδικών από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής των κωδικών, ο χρήστης θα πρέπει να προβεί σε άμεση ειδοποίηση της επιχείρησης αλλιώς η επιχείρηση δεν ευθύνεται για την χρήση του κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή προϊόντων είναι να έχετε στην κατοχή σας το σχετικό παραστατικό αγοράς που αποδεικνύει την συναλλαγή (π.χ, Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο Πώλησης/Δελτίο Αποστολής κ.ο.κ).

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, συγκεκριμένα χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους.

* Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ.).

 

Επισημαίνεται ότι ο κίνδυνος απώλειας, βλάβης ή καταστροφής του προϊόντος παραμένει στον καταναλωτή μέχρι την παραλαβή του προϊόντος από την επιχείρηση.

Η επιχείρηση δεν υποχρεούται σε επιστροφή στον καταναλωτή μέρους ή του συνόλου του τμήματος του επιστραφέντος, κατόπιν αναιτιολόγητης υπαναχώρησης, εφόσον υφίσταται απομείωση της αξίας του προϊόντος οφειλόμενη στην μη προσήκουσα χρήση του. Η επιχείρηση δικαιούται να ελέγξει το επιστραφέν προϊόν μετά την παραλαβή του και να παρακρατήσει το σύνολο ή μέρος του τιμήματος αναλόγως της απομειωμένης αξίας του, λόγω της μη προσήκουσας, εκ μέρους του καταναλωτή, χρήσης του.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ

 

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Όλα τα εργαλεία χειρός δεν καλύπτονται από κάποιο χρόνο εγγύησης.

Όλα τα ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα μηχανήματα καλύπτονται από ένα χρόνο Εγγύησης Καλής Λειτουργίας.

Υποχρέωση του αγοραστή είναι να ακολουθεί τους ενδεδειγμένους τρόπους λειτουργίας και να έχει πάντοτε το αποδεικτικό αγοράς του προϊόντος (τιμολόγιο ή απόδειξη ταμειακής μηχανής). Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

TA ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ BOSCH ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ. ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

https://webapp.bosch.de/warranty/el-GR/start.do

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Στην περίπτωση που ο πελάτης λάβει ελαττωματικό προϊόν, η επιχείρηση οφείλει να το αντικαταστήσει ή να το διορθώσει χωρίς να υπάρξει για τον πελάτη καμία επιπλέον επιβάρυνση, σύμφωνα με το άρθρο 540 ΑΚ και το άρθρο 5 του ν. 2251/1994 και τις λοιπές διατάξεις προστασίας του καταναλωτή. Ωστόσο, ο πελάτης δύναται να επιστρέψει το προϊόν στην επιχείρηση και να λάβει πίσω το ποσό που κατέβαλε για την αγορά του.
Η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη για αποζημίωση σε περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει ελαττωματικό ή φθαρμένο προϊόν. Στην περίπτωση αυτή ευθύνεται η κατασκευάστρια εταιρεία ή η εταιρεία εισαγωγής ή ο αποκλειστικός προμηθευτής του εκάστοτε προϊόντος.
Η επιχείρηση υποχρεούται σε αποζημίωση μόνο αν η ζημία που προκλήθηκε στον πελάτη οφείλεται αποκλειστικά σε αμέλεια ή δόλο της ίδιας της επιχείρησης και η αποζημίωση που υποχρεούται να καταβάλει στον πελάτη καλύπτει αποκλειστικά και μόνο την ύπαρξη της θετικής ζημίας που προκλήθηκε σε αυτόν. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης δεν δύναται να αξιώσει αποζημίωση τυχόν αποθετικής ή οποιασδήποτε άλλης μορφής ζημίας δεδομένης της ανυπαρξίας ευθύνης της επιχειρήσεως.

 

 

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ-ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Οι παρόντες όροι σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις εξ αποστάσεως πωλήσεις διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυση κάθε διαφοράς είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.
 

Η Εταιρεία μας, κατά την εν γένει χρήση εμπορικών επικοινωνιών από το ηλεκτρονικό κατάστημα σέβεται τους επαγγελματικούς κανόνες που διέπουν την ανεξαρτησία, την αξιοπρέπεια και το ήθος του επαγγέλματος, το επαγγελματικό απόρρητο, την εντιμότητα προς τους πελάτες και τους συναδέλφους και τους κανόνες δεοντολογίας (αρθρ. 7 ΠΔ 131/2003).

 

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση σας, για τυχόν διευκρινήσεις είμαστε στη διάθεση σας.

Trust Tools E.E.
ΑΦΜ 801532723, ΔΟΥ Γλυφάδας

 

Το κατάστημα μας βρίσκεται: Μετσόβου 18, Γλυφάδα Τ.Κ. 16674.
Ωράριο καταστήματος: Δευτ. - Παρ. 07:30 - 15:30
Τηλεφωνικό κέντρο: Δευτ. - Παρ. 07:30 - 19:30, Σάβ.: 08:30 - 14:30