Menu
Your Cart

Konner & Sohnen ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 9KVA-230V ME MIZA

Γεννητριες Πετρελαιου - Konner & Sohnen ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 9KVA-230V ME MIZA ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
1 - 3 Ημέρες
Konner & Sohnen ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 9KVA-230V ME MIZA
  • Διαθεσιμότητα: 1 - 3 Ημέρες
  • Κωδικός: Könner & Söhnen KS 9200HDE ATSR
Products Sold: 0
Product Views: 1904
2.604,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.100,00€

Γεννητριες Πετρελαιου

Τάση, V230
Μέγιστη ισχύς, kW6.8
Ονομαστική ισχύς, kW6.5
Συχνότητα, Hz50
Τρέχουσα, A (μέγ.)29.37
 1 × 16А, 1 × 32А
Όγκος δεξαμενής καυσίμου, l15
Οθόνη LEDΤάση, συχνότητα, ώρες εργασίας
Επίπεδο θορύβου Lpa / Lwa, dB64/88
Ισχύς εξόδου DC, V / А12 / 8.3
Μοντέλο κινητήραKS 540HD
Τύπος μηχανήςΜονοκύλινδρος, τετράχρονος αερόψυκτος
Ισχύς κινητήρα hp / kW14.0 / 10.3
Όγκος στροφαλοθαλάμου, cm 31.65
Όγκος κυλίνδρου κινητήρα, cm 3531
Ελεγκτής εξόδου ισχύοςΕυφυές σύστημα σταθεροποίησης τάσης AVR
Εκκίνηση κινητήραΗλεκτρο
Συντελεστής ισχύος, cosφ1
Συσσωρευτής, Αχ30
Έξοδος για ATS+
Προθερμαντήρας+
Καθαρές διαστάσεις (L * W * H), mm890x520x690
Μεικτές διαστάσεις (L * W * H), mm950x565x750
Καθαρό βάρος, kg170
Μεικτό βάρος, kg180
Κατηγορία προστασίαςIP23M

 

*ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ*

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Μοντέλα high-end των γεννητριών ντίζελ σειράς HEAVY DUTY SILENT σε ηχομονωτικό αντι-βανδάλικο περίβλημα. Χάρη στο στιβαρό περίβλημα τους, οι γεννήτριες έχουν μειωμένα επίπεδα θορύβου, πρόσθετη προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες, σκόνη και βρωμιά. Όπως και οι άλλοι γεννήτριες σειράς HEAVY DUTY, αυτά τα μοντέλα διαθέτουν αυξημένη διάρκεια ζωής (πάνω από 3000 ώρες λειτουργίας), προθέρμανση της θέρμανσης του μείγματος καυσίμου, καθώς και ένα μοναδικό σύστημα μεταγωγής φάσης VTS.

Κινητήρες Könner & Söhnen

ΚΙΝΗΤΉΡΕΣ KÖNNER & SÖHNEN

Οι κινητήρες για τις γεννήτριες ντίζελ και βενζίνης κατασκευάζονται με την άδεια της DIMAX Int. GmbH και φέρουν το λογότυπο K & S. Η υψηλή ισχύς των κινητήρων σε σχέση με τον εναλλάκτη επιτρέπει τη λήψη της δηλωμένης ισχύος εξόδου και τη διατήρηση σταθερής εργασίας με οποιοδήποτε φορτίο. Όλοι οι κινητήρες δοκιμάζονται για συνεχή λειτουργία, και στη συνέχεια αποσυναρμολογούνται και εξετάζονται για σκοπούς αντιμετώπισης προβλημάτων. Κάθε κινητήρας και κάθε γεννήτρια έχει ατομικό αύξοντα αριθμό, ο οποίος μας επιτρέπει να ελέγξουμε την ποιότητα της παραγωγής και των υπηρεσιών. Οι κινητήρες πληρούν όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου των επιβλαβών εκπομπών και του επιπέδου θορύβου.

ΣΤΈΓΑΣΗ

Η ηχομονωτική αντιαντανακλαστική θήκη για όλες τις εποχές παρέχει αποτελεσματική προστασία για τη γεννήτρια και επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της. Το περίβλημα είναι εξοπλισμένο με λαβές και τροχούς για εύκολο χειρισμό.

VTS SYSTEM

Οι γενικές γεννήτριες 2 σε 1 διαθέτουν ένα μοναδικό σύστημα μεταγωγής φάσης VTS (διακόπτης μεταφοράς τάσης), το οποίο επιτρέπει τη χρήση μιας μόνο γεννήτριας τόσο σε μονοφασική λειτουργία (230V) όσο και σε τριφασική λειτουργία (400V) χωρίς σχεδόν καμία απώλεια ισχύος. Κάθε λειτουργία έχει τους δικούς της διακόπτες. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε δύο χωριστές γεννήτριες.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΌΣ ΠΊΝΑΚΑΣ ΕΛΈΓΧΟΥ

Ο εύχρηστος και εργονομικός πίνακας ελέγχου της γεννήτριας σας επιτρέπει να ελέγχετε εύκολα ολόκληρη τη μονάδα και δεν απαιτεί πρόσθετες δεξιότητες. Η σύγχρονη έξυπνη οθόνη LED θα δείχνει πάντα τον αριθμό των ωρών εργασίας, τη συχνότητα και την έξοδο τάσης. Οι πληροφορίες στην οθόνη βοηθούν στον έλεγχο του φορτίου της συσκευής και την έγκαιρη διατήρηση της γεννήτριας, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της.

ΑΥΤΌΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΌΠΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΆΣ

 

KS ATS 4 / 63HD

Η μονάδα ATS (Automatic Transfer Switch) ξεκινά αυτόματα τη γεννήτρια και μεταφέρει φορτίο σε αυτήν όταν αποσυνδεθεί η κύρια παροχή ρεύματος και σταματά αυτόματα τη γεννήτρια όταν αποκατασταθεί η κεντρική παροχή ρεύματος.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Οι γεννήτριες σειράς HEAVY DUTY είναι εξοπλισμένες με προθερμαντήρα μείγματος καυσίμου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα απαραίτητος για την εκκίνηση κατά τη διάρκεια της ψυχρής περιόδου.

Αυξημένη εγγύηση

ΑΥΞΗΜΈΝΗ ΕΓΓΎΗΣΗ

Οι γεννήτριες ντίζελ Heavy Duty έχουν την εκτεταμένη εγγύηση - 2 έτη ή 3000 ώρες λειτουργίας (όποια από τις δύο έρχονται πρώτα) υπό την προϋπόθεση της σωστής λειτουργίας και της προγραμματισμένης συντήρησης.

ΚΙΤ ΜΕΤΑΦΟΡΆΣ

Το περίβλημα γεννήτριας είναι εξοπλισμένο με κιτ μεταφοράς 4 τροχών για βολική κίνηση της μονάδας.

Έξοδα μεταφοράς για παραγγελίες: 3,50€
Έξοδα αντικαταβολής: 3,00€

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΚΙΛΩΝ (ΕΙΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΙΤΕ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ) ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

* ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΜΕΣΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ Ή ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

* ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ .

1) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
2) Πιστωτική Κάρτα VISA ή MASTERCARD
3) Χρεωστική & Προπληρωμένη Κάρτα VISA ή MASTERCARD
4) Πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση-παραλαβή
5) Με Μετρητά για παραλαβή από το κατάστημα