Menu
Your Cart

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ DIESEL KONNER & SOHNEN KS 8100 HDE ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗ-ΤΡΙΦΑΣΙΚΗ

Γεννητριες Πετρελαιου - ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ DIESEL KONNER & SOHNEN KS 8100 HDE ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗ-ΤΡΙΦΑΣΙΚΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
4 - 10 Ημέρες
ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ DIESEL KONNER & SOHNEN KS 8100 HDE ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗ-ΤΡΙΦΑΣΙΚΗ
  • Διαθεσιμότητα: 4 - 10 Ημέρες
  • Κωδικός: KS 8100 HDE 1/3
Products Sold: 2
Product Views: 1932
1.636,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.320,00€

Γεννητριες Πετρελαιου

(EURO V)

 
 
 
Ντίζελ "Könner & Söhnen"
Τάση230 V / 400 V
Μέγιστη ισχύς / ονομαστική ισχύς, 230 V5,5 / 5,0 kW
Μέγιστη ισχύς / ονομαστική ισχύς, 400 V6.5 / 6.0 kW- 8 KVA
Ισχύς κινητήρα14 HP
Συσσωρευτής30 Ah
Έξοδος για ATS+
Προθερμαντήρας+
Έναρξη κινητήραΕγχειρίδιο / Ηλεκτρο
Τύπος καυσίμουΝτίζελ
Μοντέλο κινητήραKS 480HD
Εξόδους1x32A (230V)
1x16A (400V)
Χωρητικότητα στροφαλοφόρου1,65 l
Χρόνος εργασίας 50%12 ώρες
Καθαρό βάρος117 kg
Συχνότητα50 Hz

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

ΚΙΝΗΤΉΡΕΣ KÖNNER & SÖHNEN

Οι κινητήρες για τις γεννήτριες ντίζελ και βενζίνης κατασκευάζονται με την άδεια της DIMAX Int. GmbH και φέρουν το λογότυπο K & S. Η υψηλή ισχύς των κινητήρων σε σχέση με τον εναλλάκτη επιτρέπει τη λήψη της δηλωμένης ισχύος εξόδου και τη διατήρηση σταθερής εργασίας με οποιοδήποτε φορτίο. Όλοι οι κινητήρες δοκιμάζονται για συνεχή λειτουργία, και στη συνέχεια αποσυναρμολογούνται και εξετάζονται για σκοπούς αντιμετώπισης προβλημάτων. Κάθε κινητήρας και κάθε γεννήτρια έχει ατομικό αύξοντα αριθμό, ο οποίος μας επιτρέπει να ελέγξουμε την ποιότητα της παραγωγής και των υπηρεσιών. Οι κινητήρες πληρούν όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου των επιβλαβών εκπομπών και του επιπέδου θορύβου.

VTS σύστημα

VTS ΣΎΣΤΗΜΑ

Γενικές γεννήτριες 2 σε 1 με ένα μοναδικό σύστημα μεταγωγής φάσης VTS (διακόπτης μεταφοράς τάσης), το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μία γεννήτρια ως μονοφασική (230V) και τριφασική (400V) χωρίς σχεδόν καμία απώλεια ισχύος. Κάθε λειτουργία έχει τη δική της αυτόματη προστασία. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε δύο χωριστές γεννήτριες.

Αυτόματος διακόπτης μεταφοράς

ΑΥΤΌΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΌΠΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΆΣ

 

KS ATS 4 / 63HD

KS ATS 1 / 40HD

KS ATS 3 / 18HD

Η μονάδα ATS (Automatic Transfer Switch) ξεκινά αυτόματα τη γεννήτρια και μεταφέρει φορτίο σε αυτήν όταν αποσυνδεθεί η κύρια παροχή ρεύματος και σταματά αυτόματα τη γεννήτρια όταν αποκατασταθεί η κεντρική παροχή ρεύματος.

Αυξημένη πηγή κινητήρα

ΑΥΞΗΜΈΝΗ ΠΗΓΉ ΚΙΝΗΤΉΡΑ

Οι γεννήτριες σειράς Heavy Duty μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο ως πηγή ενέργειας έκτακτης ανάγκης, αλλά και για μακροχρόνια λειτουργία πλήρους λειτουργίας. Ο πόρος κινητήρα υπερβαίνει τα 3000 ώρες εργασίας, γεγονός που επιβεβαιώνεται από δοκιμές πολλαπλών επιπέδων και εγγύηση πολλαπλών ωρών. Για να δείξετε υψηλή απόδοση, τα μηχανήματα πρέπει να συντηρούνται σωστά.

Αυξημένη εγγύηση

ΑΥΞΗΜΈΝΗ ΕΓΓΎΗΣΗ

Οι γεννήτριες ντίζελ Heavy Duty έχουν την εκτεταμένη εγγύηση - 2 έτη ή 3000 ώρες λειτουργίας (όποια από τις δύο έρχονται πρώτα) υπό την προϋπόθεση της σωστής λειτουργίας και της προγραμματισμένης συντήρησης.

Εργονομικός πίνακας ελέγχου

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΌΣ ΠΊΝΑΚΑΣ ΕΛΈΓΧΟΥ

Ο εύχρηστος και εργονομικός πίνακας ελέγχου της γεννήτριας σας επιτρέπει να ελέγχετε εύκολα ολόκληρη τη μονάδα και δεν απαιτεί πρόσθετες δεξιότητες. Η σύγχρονη έξυπνη οθόνη LED θα δείχνει πάντα τον αριθμό των ωρών εργασίας, τη συχνότητα και την έξοδο τάσης. Οι πληροφορίες στην οθόνη βοηθούν στον έλεγχο του φορτίου της συσκευής και την έγκαιρη διατήρηση της γεννήτριας, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της.

Λειτουργία προθέρμανσης

ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΠΡΟΘΈΡΜΑΝΣΗΣ

Όλες οι γεννήτριες σειράς Heavy Duty είναι εξοπλισμένες με μια λειτουργία προθέρμανσης, η οποία σας επιτρέπει να ξεκινήσετε εύκολα μια γεννήτρια το χειμώνα.

AVR

AVR

Οι γεννήτριες ντίζελ της σειράς "Könner & Söhnen" είναι εξοπλισμένες με έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης τάσης AVR. Επιτρέπει την διατήρηση της τάσης σε σταθερή τιμή 230 V και προστατεύει από ανεπιθύμητα βραχυκυκλώματα.

Ενίσχυση πλαισίου

ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΠΛΑΙΣΊΟΥ

Πρόσθετη ενίσχυση πλαισίου με τις άνω προστατευτικές λωρίδες επιτρέπει στις γεννήτριες επαγγελματικών σειρών HEAVY DUTY να λειτουργούν σε πιο άκαμπτο τρόπο. Η ενισχυμένη δομή πλαισίου προστατεύει τη δεξαμενή από ζημιές κατά τη λειτουργία και τη μεταφορά.

Αμβλύνει τους κραδασμούς

ΑΜΒΛΎΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΎΣ

Όλα τα μοντέλα των γεννητριών Könner & Söhnen είναι εφοδιασμένα με ελαστικά πόδια για τη μείωση των κραδασμών. Η γεννήτρια εργασίας δεν θα βλάψει το κάλυμμα δαπέδου και η επίστρωση του πλαισίου δεν θα γρατσουνιστεί.

Σετ εξαρτημάτων

ΣΕΤ ΕΞΑΡΤΗΜΆΤΩΝ

Η γεννήτρια είναι εξοπλισμένη με πρόσθετα αξεσουάρ: ένα φορητό βύσμα 2P + PE 16A 230V, ένα φορητό βύσμα 2P + E 230V 32A, ένα κλειδί 8x10mm, 12x14mm και 17x19mm κλειδιά και ένα κατσαβίδι PHM με δύο τρόπους.

Έξοδα μεταφοράς για παραγγελίες: 3,50€
Έξοδα αντικαταβολής: 3,00€

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΚΙΛΩΝ (ΕΙΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΙΤΕ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ) ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

* ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΜΕΣΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ Ή ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

* ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ .

1) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
2) Πιστωτική Κάρτα VISA ή MASTERCARD
3) Χρεωστική & Προπληρωμένη Κάρτα VISA ή MASTERCARD
4) Πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση-παραλαβή
5) Με Μετρητά για παραλαβή από το κατάστημα