Menu
Your Cart

KS 8200HDES-1/3 ATSR DIESEL GENERATOR "KÖNNER & SÖHNEN

KS 8200HDES-1/3 ATSR DIESEL GENERATOR "KÖNNER & SÖHNEN
KS 8200HDES-1/3 ATSR DIESEL GENERATOR "KÖNNER & SÖHNEN
  • Διαθεσιμότητα: 1 - 3 Ημέρες
  • Κωδικός: Konner & Sohnen KS 8200HDES-1/3 ATSR
Products Sold: 0
Product Views: 751
2.170,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.750,00€
Τάση 230 V / 400 V
Μέγιστη ισχύς / ονομαστική ισχύς, 230 V 5,5 / 5,0 kW-7.0KVA
Μέγιστη ισχύς / ονομαστική ισχύς, 400 V 6.5 / 6.0 kW/7.5kva
Ισχύς κινητήρα 14 HP
Έναρξη κινητήρα Electro
Τύπος καυσίμου Ντίζελ
Μοντέλο κινητήρα KS 480HD
Εξόδους 1x32A (230V)
1x16A (400V)
Ποσότητα δεξαμενής καυσίμου 15 λίτρα
Χωρητικότητα στροφαλοφόρου 1,65 l
Συσσωρευτής 30 Ah
Καθαρό βάρος 163 kg
Συχνότητα 50 Hz

 

 

VTS ΣΎΣΤΗΜΑ

Γενικές γεννήτριες 2 σε 1 με ένα μοναδικό σύστημα μεταγωγής φάσης VTS (διακόπτης μεταφοράς τάσης), το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μία γεννήτρια ως μονοφασική (230V) και τριφασική (400V) χωρίς σχεδόν καμία απώλεια ισχύος. Κάθε λειτουργία έχει τη δική της αυτόματη προστασία. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε δύο χωριστές γεννήτριες.

 

 

 

ΟΙ ΕΠΏΝΥΜΕΣ ΜΗΧΑΝΈΣ

Οι κινητήρες για γεννήτριες ντίζελ, καθώς και για βενζίνη, κατασκευάζονται με άδεια DIMAX Int. GmbH και φέρουν το δικό τους σήμα με το λογότυπο. Σε όλα τα μοντέλα, το αποθεματικό ισχύος του κινητήρα σε σχέση με τον εναλλάκτη σας επιτρέπει να εκδίδετε την δηλωμένη τάση και να διατηρείτε τη σταθερότητά του σε όλο το φάσμα των τάσεων. Όλοι οι κινητήρες δοκιμάζονται για μεγάλη συνεχή λειτουργία, και στη συνέχεια αποσυναρμολογούνται και εξετάζονται για σφάλματα. Κάθε κινητήρας και κάθε γεννήτρια έχει ατομικό αύξοντα αριθμό, ο οποίος μας επιτρέπει να ελέγξουμε την ποιότητα της παραγωγής και των υπηρεσιών. Οι κινητήρες πληρούν όλα τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας, αποδοτικότητας, περιβαλλοντικής ευελιξίας (συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου των επιβλαβών εκπομπών και του θορύβου).

 

ΑΥΤΌΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΌΠΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΆΣ

 

KS ATS 4 / 63HD

KS ATS 1 / 40HD

KS ATS 3 / 18HD

Η μονάδα ATS (Automatic Transfer Switch) ξεκινά αυτόματα τη γεννήτρια και μεταφέρει φορτίο σε αυτήν όταν αποσυνδεθεί η κύρια παροχή ρεύματος και σταματά αυτόματα τη γεννήτρια όταν αποκατασταθεί η κεντρική παροχή ρεύματος.

 

ΑΥΞΗΜΈΝΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΖΩΉΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΉΡΑ

Οι σειρές γεννητριών "HEAVY DUTY" είναι κατάλληλες για χρήση όχι μόνο ως εφεδρική τροφοδοσία, αλλά και για πλήρη μακροχρόνια λειτουργία. Η διάρκεια ζωής του κινητήρα , γεγονός που επιβεβαιώνεται από πολλές ώρες δοκιμών πολλαπλών επιπέδων και εγγύηση. Αλλά φυσικά οι κινητήρες παρουσιάζουν τέτοιες υψηλές επιδόσεις με σωστή λειτουργία και το πέρασμα της προγραμματισμένης συντήρησης.

   
 

 

 

Ο ΕΎΧΡΗΣΤΟΣ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΌΣ ΠΊΝΑΚΑΣ ΕΛΈΓΧΟΥ

Ο άνετος εργονομικός πίνακας σας επιτρέπει να ελέγχετε εύκολα ολόκληρη τη μονάδα και δεν απαιτεί πρόσθετες δεξιότητες. Η σύγχρονη πολυλειτουργική οθόνη LED δείχνει τη συχνότητα, την τάση, τον αριθμό ωρών λειτουργίας της γεννήτριας και τον χρόνο λειτουργίας από την αρχή σε λεπτά. Οι πληροφορίες στην οθόνη βοηθούν στην εύκολη ρύθμιση της ποιότητας της εξόδου τάσης από τη συσκευή.

 

ΘΈΡΜΑΝΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΊΝΗΣΗ (ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ)

Οι σειρές γεννητριών ντίζελ "HEAVY DUTY" είναι εξοπλισμένες με λειτουργία θέρμανσης πριν την εκκίνηση, η οποία σας επιτρέπει να χειρίζεστε τη γεννήτρια το χειμώνα χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

 

ΣΤΈΓΑΣΗ

Ολοκληρωμένος, θόρυβος-απορροφητικός, ανθεκτικός σε βανδαλισμούς περίβλημα παρέχει αποτελεσματική προστασία της γεννήτριας και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της. Το περίβλημα είναι εξοπλισμένο με λαβές και τροχούς μεταφοράς για εύκολη κίνηση.

 

ΤΡΟΧΑΛΊΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΆΣ

Το περίβλημα της γεννήτριας είναι εξοπλισμένο με ένα τετράτροχο συγκρότημα μεταφοράς για εύκολη κίνηση της μονάδας.

 

ΣΕΤ ΕΞΑΡΤΗΜΆΤΩΝ

Η γεννήτρια είναι εξοπλισμένη με πρόσθετα αξεσουάρ: ένα φορητό βύσμα 2P + PE 16A 230V, ένα φορητό βύσμα 2P + E 230V 32A, ένα κλειδί 8x10mm, 12x14mm και 17x19mm κλειδιά και ένα κατσαβίδι PHM με δύο τρόπους.

Έξοδα μεταφοράς για παραγγελίες: 3,50€
Έξοδα αντικαταβολής: 3,00€

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΚΙΛΩΝ (ΕΙΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΙΤΕ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ) ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

* ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΜΕΣΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ Ή ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

* ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ .

1) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
2) Πιστωτική Κάρτα VISA ή MASTERCARD
3) Χρεωστική & Προπληρωμένη Κάρτα VISA ή MASTERCARD
4) Πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση-παραλαβή
5) Με Μετρητά για παραλαβή από το κατάστημα

Ετικέτες: 8200HDES-1/3 , ATSR , DIESEL , GENERATOR , "KÖNNER , SÖHNEN