Menu
Your Cart

BLUETTI σταθμος ηλεκτροπαραγωγής EB3A με χωρητικότητα 268 Wh και ΔΥΝΑΜΗ 600 W

 BLUETTI  σταθμος  ηλεκτροπαραγωγής EB3A με χωρητικότητα 268 Wh και ΔΥΝΑΜΗ  600 W ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ INVERTER
BLUETTI σταθμος ηλεκτροπαραγωγής EB3A με χωρητικότητα 268 Wh και ΔΥΝΑΜΗ 600 W
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός: EB3A
Products Sold: 1
Product Views: 643
297,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 240,00€

BLUETTI EB3A

Μετά το αρχικό της ντεμπούτο στην CES 2022, η ηλιακή γεννήτρια BLUETTI EB3A κυκλοφόρησε επίσημα από σήμερα. Αυτός ο ελαφρύς σταθμός παραγωγής ενέργειας είναι εξαιρετικά φορητός, ενώ εξακολουθεί να παρέχει 268 Wh αποθηκευμένης ενέργειας και τη δυνατότητα επαναφόρτισης σε ταχύτητες "turbo". Όλα αυτά ενώ παρέχουν ισχύ 600 Watt. Αποκτήστε το δικό σας από το BLUETTI σήμερα!

Αν έχετε ψωνίσει ποτέ για φορητούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής, πιθανότατα θα συναντήσετε τη μάρκα BLUETTI. Με παρουσία σε περισσότερες από εβδομήντα χώρες σε όλο τον κόσμο, η τρέχουσα σειρά προϊόντων της BLUETTI με σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, εφεδρικές μπαταρίες και ηλιακές γεννήτριες προσφέρει ενέργεια εν κινήσει για πολλά σενάρια, όλα σε διαφορετικές τιμές για κάθε προϋπολογισμό.

Όσον αφορά τους φορητούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας, το EB3A είναι το νεότερο που κυκλοφόρησε στο κατάστημα BLUETTI και φέρνει μαζί του μια σειρά από βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Για παράδειγμα, το EB3A τροφοδοτείται από στοιχεία μπαταρίας LiFePO4 για μακροζωία μέσω περισσότερων από 2.500 κύκλων φόρτισης, διασφαλίζοντας ότι διατηρεί το 80% της αρχικής χωρητικότητάς του όταν φτάσει σε αυτό το σημείο του κύκλου ζωής του.

BLUETTI EB3A

Επισκόπηση προϊόντος BLUETTI EB3A

Είτε το BLUETTI EB3A κάνει κάμπινγκ, είτε εργάζεται εξ αποστάσεως, το BLUETTI EB3A σχεδιάστηκε για να σας ταξιδεύει ως μια αξιόπιστη πηγή φορητής ενέργειας που είναι τόσο εύκολη στη χρήση όσο και στην επαναφόρτιση.

Με μόλις δέκα κιλά, το EB3A είναι εύκολο στη μεταφορά και στο ταξίδι. Παρά το μικρό του βάρος, αυτός ο φορητός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να φιλοξενήσει μια εντυπωσιακή αποθήκευση ενέργειας 268 Wh.

Σε συνδυασμό με την εφαρμογή BLUETTI, μπορείτε να παρακολουθείτε και να ελέγχετε την κατανάλωση ενέργειας και τους ρυθμούς φόρτισης μέσω bluetooth. Επιπλέον, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το EB3A σας θα έχει πάντα την πιο πρόσφατη ενημέρωση υλικολογισμικού, είτε είναι over-the-air (OTA) είτε μέσω WiFi.

Όσον αφορά την έξοδο, ο μετατροπέας καθαρού ημιτονοειδούς κύματος μπορεί να αποδώσει 600 Watt στις συσκευές που φορτίζετε, μέσω δύο διαθέσιμων πριζών AC. Αναφέραμε ότι μπορείτε να φορτίσετε εννέα διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα;

Εκτός από τις δύο πρίζες AC, το BLUETTI EB3A διαθέτει δύο τυπικές θύρες USB-A και μία θύρα USB-C 100W, επιτρέποντάς σας να επαναφορτίζετε το Macbook σας σε πλήρη ταχύτητα. Άλλες έξοδοι DC περιλαμβάνουν δύο εξόδους 12V/10A με ακίδες και μία θύρα αυτοκινήτου.

Ολοκληρωμένη με πλήρως αναβαθμισμένη μπροστινή οθόνη LCD, το νέο EB3A διευκολύνει από ποτέ την παρακολούθηση της τρέχουσας κατάστασης φόρτισης και επαναφόρτισης.

BLUETTI EB3A

Φόρτιση χρησιμοποιώντας πολλαπλές μεθόδους σε τρεις διαφορετικές λειτουργίες

Είτε θέλετε να ανανεώσετε το φορητό σας σταθμό παραγωγής ενέργειας γρήγορα, χρησιμοποιώντας τον ήλιο ή αθόρυβα, το BLUETTI σας καλύπτει. Τώρα έχετε μεγαλύτερη ευελιξία με το νέο EB3A, καθώς μπορείτε να το επαναφορτίσετε χρησιμοποιώντας το καλώδιο φόρτισης AC (δεν απαιτείται ηλεκτρικό τούβλο), μια πρίζα αυτοκινήτου ή μέσω ηλιακών συλλεκτών BLUETTI (απαιτείται επιπλέον αγορά ηλιακού πάνελ BLUETTI 200W ) . Σαν να μην έφτανε αυτό, μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τόσο ηλιακή ενέργεια συνεχούς ρεύματος όσο και εναλλασσόμενο ρεύμα για μια εξαιρετικά γρήγορη επαναφόρτιση.

Εκτός από πολλαπλές μεθόδους φόρτισης, το EB3A προσφέρει επίσης τρεις ξεχωριστούς τρόπους φόρτισης:

  • Αθόρυβο (έως 100 W) – Ο ανεμιστήρας δεν θα λειτουργεί, επιτρέποντάς σας να επαναφορτίζετε άνετα καθώς κοιμάστε ενώ ο ηλεκτρικός σας σταθμός κάνει το ίδιο αθόρυβα
  • Τυπικό (έως 268 W) – Το όνομα τα λέει όλα
  • Turbo (έως 430W) – Το EB3A μπορεί να επαναφορτιστεί από 0% έως 80% σε μόλις 30 λεπτά

Έξοδα μεταφοράς για παραγγελίες: 3,50€
Έξοδα αντικαταβολής: 3,00€

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΚΙΛΩΝ (ΕΙΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΙΤΕ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ) ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

* ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΜΕΣΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ Ή ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

* ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ .

1) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
2) Πιστωτική Κάρτα VISA ή MASTERCARD
3) Χρεωστική & Προπληρωμένη Κάρτα VISA ή MASTERCARD
4) Πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση-παραλαβή
5) Με Μετρητά για παραλαβή από το κατάστημα